bila saya outing??

hmm..banyak nak cerita kalau topic ni yg jadi pilihan. bila saya outing?? rasenye remaje2 sekarang ni banyak habiskan mase dekat shopping complex. saye pun macam tu jugak. rasenye macam semua orang same je..huhu. tapi ye la kan..laen orang laen citarase. macam saye lebih suke ke shopping complex kalau nak beli barang2 macam baju, seluar, bags, etc. tapi takde la sampai kalau nak beli barang2 macam tu mesti ke shopping complex jugak. boleh je kalau ke tempat2 macam uptown, petaling street, jalan TAR dan sewaktu dengannya. saye takde memilih sangat pun. janji selesa dan affordable utk saye. buat ape pegi tempat mahal2 and yet takde duit. tak ke buang mase namenye? buang tenage satu hal..

My top 5 t-shirts from :

  1. Nichii
  2. t’z factory
  3. Dorothy Perkins

My top 3 jeans :

  1. Disney
  2. Giordano
  3. t’z factory

My top3 shoes:

  1. Caper
  2. Vamp
  3. FILA

My top 3 bags :

  1. Converse
  2. Converse jugak
  3. aguis

My top 3 perfumes :

  1. The Body Shop
  2. Ralph Lauren
  3. Women of Earth

sejak dah nak dewase siket ni makin besar pulak selera shopping saye. next outing saye nak shopping ape ye? huhu..kasut kot. saye teringin nak kasut dari VINCCI (ade sape2 nak belanje? kui3…) . saye nak jam tangan jugak. hari tu saye dah jumpe jam swatch tapi saye tak suke designnye. cume warne yang menepati citarase saye. bile saye berkenan pada jam laen pulak, warnenye tak kena dengan selera saye. jadi bile nak dapat jam idaman ni? saye sangat suke jam by FOSSIL. other than that, i’m craving for a new bag from fossil also. hari tu dah jumpe dekat ipoh parade tapi mase tu takde duit. hahaha..jadi boleh tengok saje.

at least one for my collection
i want you so bad

ade dulu seorang kawan saye cakap saye fussy. mase tu nak pilih baju for dinner. hahaha..last2 i choose something yg very earth color but yet suits me. and that baju is my mom’s. it is still in a very3 good condition. rindu nak pakai baju tu lagi tapi tak tau la bile. this coming april i’m going to have an annual college dinner. bulan 1 belom habis dah berangan baju ape nak pakai. anda sangat poyo aqilah! tapi bukan la obsess sangat pun. setakat terlintas je pastu dah tak fikir lagi. cume i thought of wearing something green. will figure it out later.

inila saye. takde la tau sangat pasal fashion2 ni. cume ape yg suits my taste n me myself comfortable with. setakat pakai t-shirt + cardigan, jeans and sneakers, that would be just enough. i love simple things. so, let’s be simple. facial wash i pun SIMPLE tau.

it’s S.I.M.P.L.E =)

i guess my next outing will be Mid Valley je kot. next2 outing nak try Sunway Pyramid or One Utama.

“awak……awak boleh teman saye kan?”

mesti boleh. sebab awak tak suke saye keluar sorang2. awak mesti nak ikot mane saye keluar.

sayang awak!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: