PART I

seronok bile ade teman. teman yg akan jage kite spenuh hatinye. itukah ape yg saye rase? seronok3..(versi ipin) hehehe..kadang2 orang cakap jangan bagi harapan sangat. tapi saye sangat yakin dengan die. die sayang saye. saye juge sayang die. sayang sangat!! dari dulu sampai sekarang die tetap pilih saye. walaupon saye pernah ade beberape pilihan tapi die tetap pilih saye. die tetap tunggu saye. awak… saye sangat sayang awak.

siape awak??

awakla pemilik “cincin berbatu tiga”

saye.sayang.kamu

bile saye jumpe awak saye rase hepi. lebih hepi dari pilihan saye sebelum ini. tapi ade betol ape yg orang cakap. bile hati dah suke semue pun indah saje. kui3…tapi saye memang selesa dan senang bile dengan awak. awak sangat faham saye. walaupon kadang2 saye sangat manje dan mengade2 tapi awak cool je. awak tau tak..bile saye jauh dari awak saye selalu ingat awak. kite jaoh tapi awak dekat di hati saye. inila pertame kali saye bagitau macam ni dekat public. sebelum ni saye ingat biarla kite je yg tau..tapi saye dah tukar fikiran. hahaha…saye tau kadang2 saye nakal. suke sakat awak, suke buli awak (ye ke??), suke kenekan awak..tapi awak tak pernah kecik ati sebab awak tau saye bergurau dengan awak.

bile awak jaoh saye rindu awak. saye nak awak selalu dekat dengan saye. supaye saye dan awak tak jaoh lagi. bile kite akan jumpe lagi? minggu lepas birthday saye. awak wish saye, saye berbunge2. rase indah sangat mase tu. walaupon tiap2 tahun saye tak dapat hadiah dari awak saye OK je. ape yg penting?? k.e.r.j.a.s.a.m.e..hehe..bukanla..ape yg penting hati awak untuk saye. sayang awak untuk saye. itula yg penting! saye nak bagitau  awak. saye sangat2 sayang awak. walaupon kadang2 awak rase macam saye masuk air, saye lemas ke..tapi sebenarnye itula saye. sebab saye dah sayangkan awak sepenuh hati saye.

saye tunggu awak. awak berusahe ye?! saye akan sentiase sokong awak. kadang2 bile kite borak2, ade perkataan yg awak tersilap atau tersalah sebut, saye akan betolkan. awak akan senyum saje dan cakap “hehe..ye ke?”..tapi awak tau saye bukan nak malukan awak. awak tau saye betolkan supaye awak tau. kadang2 saye pun ade salah sebut jugak dan awak betolkan saye. awak ajar saye banyak bende. awak sangat ambik berat pasal diri saye. tiap kali kite keluar same2 awak akan jage saye. awak selalu pesan “jage diri baek2 tau. saye sayang awak.” dan saye akan angguk dan senyum pade awak. sayang..

saye selalu bebel kat awak saye gemok. tapi awak cakap “xpe..saye tetap sayang. tapi jangan sampai ‘comel’ sangat.” dan saye akan ketawe. awak pendengar setia saye. kalau awak tak ade saye akan rase sangat sunyi. hari tu awak bagitau saye awak kene pegi jauh nanti sebab awak involve dengan amazing race. i wonder how my life would be. saye tak nak fikir sekarang. nanti saye nanges. saye tak mahu fikir. banyak bende yg saye suke tentang awak.

we shared our cup of long black coffee

our chocolate mud - love it!

i'm loving you anyway

it's the way you make me feel

saye agak masuk air hari ni. sebab tu saye cerite semuanye. saye nk bagitau awak.

saye. sayang. awak. banyak2. sangat. =)


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: